Szeletelt tégla

Építőipari tisztítószercsaládSóSAV 30%-os - HYDROCHLORIC ACID 30%

Sósavtartalmának köszönhetően kiválóan eltávolíthatjuk vele a rozsdafoltokat, vízkövet. Használható saválló terméskőre, műkőre, betonra, klinkertéglára, kerámiára, mázas csempére és járólapra. Kiválóan alkalmas forrasztás előtti felülettisztításához

Figyelem: A termék szervetlen savat tartalmaz! Igen maró, hígítatlanul csak ipari felhasználásra! Hígításkor mindig a vízbe kell önteni a tömény savat!


Árak:
        1L-es      448 Ft + Áfa
        5L-es      2220 Ft + Áfa
       10L-es     4440 Ft + ÁfaKíméletesen távolítja el a burkolótéglák felületére rákerült cement-, és fugamaradványokat, az esetleges salétromot.

Alkalmazása után a felület visszanyeri természetes színét, jellegét, megszűnik a fátyolos szín, eltűnik a fugázó anyag okozta színelváltozás.

Sikeres kezelés után a sókivirágzás, salétromosodás megelőzése végett javasoljuk, hogy a felületet kezelje le valamelyik folyékony esernyő termékünkkel. pl: téglaimpregnálóval


Árak:
        1L-es        1270 Ft + Áfa
        5L-es        6310 Ft + Áfa
       10L-es     12620 Ft + ÁfaA dry-cleaning® SALÉTROMELTÁVOLÍTÓ nagy hatékonyságú tisztítószer, mely eltávolítja az építőanyagok felületére kivált salétromot.

Savra kevésbé érzékeny felületekre is alkalmazható. Alkalmazásával visszanyerhetjük a kezelt felület eredeti, természetes színét, jellegét.
Csempézett-, járólapozott felületekről a fugázás után visszamaradt cementfátyolt is eltávolítja.

Sikeres kezelés után, a felülettől függően, javasolt a letisztított felület impregnálása is valamelyik a folyékony esernyö® termékünkkel (pl.: WALL BRICK PROTECTOR-ral).


Árak:
        1L-es        1452 Ft + Áfa
        5L-es        7220 Ft + Áfa
       10L-es     14440 Ft + ÁfaNagy hatékonyságú szennyeződéseltávolító szer, mely eltávolítja a saválló terméskő, műkő, beton, klinkertégla, kerámia, mázas csempe és járólap fugáira rakódott szennyeződéseket.

Alkalmazása után a felület visszanyeri a természetes színét, jellegét. A csempékről eltávolítja a rátapadt cementmaradványokat, az ipari padlókról a guminyomokat.

Sikeres kezelés után, attól függően, hogy olajszennyeződésnek kitett felületről van szó, vagy sem, javasolt a letisztított rész impregnálása.


Árak:
        1L-es        1660 Ft + Áfa
        5L-es        8222 Ft + Áfa
       10L-es     16445 Ft + ÁfaSegítségével megtisztíthatjuk szeretteink síremlékét, műemlékeket, szobrokat.

Megtisztítja a felületeket a mohától, algától, szennyeződésektől, eltünteti a beszürkülést.

Használható betonra, műkőre, gránitra, márványra, mészkőre. A kezelést szükség esetén többször végezzük el.


Árak:
        1L-es        1252 Ft + Áfa
        5L-es        6222 Ft + Áfa
       10L-es     12445 Ft + ÁfaAz aktív klór erejével nagy hatékonysággal tisztítja meg az elalgásodott, bemohásodott felületeket.

Kiválóan alkalmas természetes, vagy mesterséges anyagokból készült műemlékek, szobrok, síremlékek, más szabadtéri műtárgyak tisztítására..

Sikeres kezelés után, a felülettől függően, javasolt a letisztított felület impregnálása is valamelyik folyékony esernyő termékünkkel pl: Sírkő- és Műemlékimpregnálóval.


Árak:
        1L-es        1216 Ft + Áfa
        5L-es        6042 Ft + Áfa
       10L-es     12085 Ft + ÁfaMárványból, gránitból készült felületek(síremlékek, műemlékek, ablakpárkányok, lépcsők, stb.) megtisztítására, fehérítésére alkalmas nagyhatású savmentes szer.

Az alkalmazás előtt a szert mindig próbáljuk ki egy kevésbé látható helyen!

Amennyiben szeretné, hogy hosszú ideig tiszta maradjon a felület, úgy a sikeres kezelés után, javasolt a letisztított rész impregnálása is valamelyik folyékony esernyő termékünkkel pl: Márvány és Gránitimpregnálóval.


Árak:
        1L-es        1452 Ft + Áfa
        5L-es        7220 Ft + Áfa
       10L-es     14440 Ft + ÁfaA dry-cleaning® CEMENTFÁTYOL-ELTÁVOLÍTÓ könnyedén eltávolítja a saválló építőanyagok (pl.: saválló terméskövek, klinkertéglák, kerámiák) felületéről a cementnyomokat, a cementfátylat, habarcsmaradványokat. Hatékonyan eltávolítja a felületről a rozsda- és vízkőlerakódásokat.

Figyelem: Mészkő, márvány, krómozott- és más nem saválló felületekre ne alkalmazzuk!

Az alkalmazás előtt a szert mindig próbáljuk ki egy kevésbé látható helyen!

Sikeres kezelés után, a felülettől függően, javasolt a letisztított felület impregnálása is valamelyik aqua-stop w® termékünkkel (pl.: UNIVERSAL-lal).


Árak:
        1L-es      1270 Ft + Áfa
        5L-es      6312 Ft + Áfa
       10L-es   12625 Ft + Áfa

 

Copyright © MegaSixtyNine. All Rights Reserved.